Om oss

Kort om «oss» GorillaGrow
Gorillagrow er en skandinavisk forhandler av engrosutstyr for både private og kommersielle kunder. Vi eksisterer for tiden i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. I vår nye butikk og lager har vi over 1500m2 som lar oss vise frem en mangfoldig gruppe produkter og bestille store mengder varer hjem, dette tjener deg som kunde. Hos GorillaGrow er vi stolte av å si at vi har Nordens beste og mest konkurransedyktige priser på gro-utstyr.

Hvem er vi?
Siden 2015 har GorillaGrow solgt profesjonelt stelleutstyr av høy kvalitet til gunstige og rimelige priser til både våre private og kommersielle kunder med interesse for profesjonell plantedyrking. Enten du trenger utstyr til det komplette industrielle drivhuset eller for vinduskarmen, har vi alt du trenger og mer.

Som tidligere dyrkere har vi som mål å informere og gi råd til kundene våre så godt som mulig, og å lære våre kunder å vokse effektivt. Det har tatt oss mange år å lære alt vi kan i dag. Med våre 10 år i bransjen har vi litt erfaring, og vi vil gjerne dele det. En annen ting er at vi også er 100% ærlige om produktene våre. Vi ønsker ikke bare å selge kundene våre noe for å få et husutsalg.

MERKNAD: Vi får mange henvendelser fra kunder som stiller spørsmål om toll og merverdiavgift. Vi er den norske organisasjonens momsregistrerte og betaler toll og moms i Norge – dette betyr at vi er en norsk virksomhet, med lager i Danmark. Derfor er alle priser på nettstedet inkludert norsk toll / mva.

Hos oss er du alltid velkommen til en uforpliktende samtale om grønngjøring.